Saturday, March 14, 2009

LIVERPOOL ke MU??? ~ hari ini dalam sejarah :D

malam ni game penting (abang cakap) n abang mesti tengok... remote tv awal2 lagi da ilang kena sorok ngan abang.. hehe.. tu la dunia lelaki.. xtengok bola xsah... yang bengkeknye, kalo la time2 camni kite nak mintak tolong, hmm harapan la.. cakap 10juta kali pon xbergerak dari tv tu.. hehe..

yang klakarnye, tengok sorang2 pon da bising satu umah ni.. ngalahkan tengok kat stadium.. xtau la nanti da ada baby camne.. sure tido pon tekejut2.. hehe.. pastu kalo ada player xbleh score mula la bising2 n kutuk2.. ngalahkan coachnye.. hehe.. g main sindri la baru tau camne susah nak score.. hehe.. kalo i cakap camtu then abang akan jawab, "orang da bayar mahal2, ari2 main bola je kejenye.. tu pon xbleh score ke?" abang... abang.. :D

jeng jeng.. currently da abis 1st half. LIV da LEADINGG 2-1... cam biasa la player harapan la yang score kan.. hehe.. TORRES n GERRARD.. abang apa lagii sonok la dia.. jangan sonok sangat bang.. hehe.. tah2 japg MU score lagik kang, nangess...

MU tadi tu RONALDO yang score (penalti kott).. hehe.. i tengok gitu2 je.. tengok part2 yang mendebarkan je.. layan tenet lagi bagos kan.. hehe..

da start game for d 2nd half.. so kite tunggu resultnye lagi 45 min...

*
*
*
*
*

adoi!! sakit jantung kejap!! rupenye AURELIO baru lepas score.. huh.. abang ni memang da hilang kawalan.. ada ke patut dia jerit sekuat hati... hehe.. sonok sungguh dia.. ye la LIV da leading.. nasib baik la jiran2 kat sini memang kaki bola.. kalo x sure ingat kami dok berperang... hehe... 10 minutes to go.. kite main tenet balik..

*
*
*
*
*

ok.. da abes bola.. minit2 last DOSSENA plak score hokkeyy.!!! so full resultnye.. LIV 4-MU 1... sungguh xku sangka LIV menang malam ni.. ye la MU kan kuat.. ada RONALDO, ROONEY.. hmm.. musykil gak.. pape pun.. MU still leading antara suma2.. hehe.. ok dah takat tu je.. tukar channel len plak.. =D

heroes of d day

2 comments:

izuan murat said...

Wakakaaaa samala cni..tgk jgk! abah akk pon die hard fan liverpool. Mng plak tuu..dgn MU, 4-1? huhu mmg cam xpcaya jgk tp itula hkktnye..:)

nway family akk mmg kaki/antu bola/epl ni imah..klu MU/Liverpool main, jgn hrp dpt tgk citer lain..:( so td dpt tgk af pon dh last2..hehe..

imah n bby sht?:)

AZIMAH said...

haha.. tu la kalo malam minggu je mmg berebut remote le kitorang ni..

alhamdulillah, kami 2 2 sehat.. tgk la slasa nih cek up nurse nak kata apa plak.. kalo dia kata bb da ready nak kuar, saya kna g dok umah mak le kan.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails