Friday, March 20, 2009

PERHATIAN!! SILA JGN BELI PRODUK INI!!

nampak cam menarik je kan

u all suma pernah TERNAMPAK, TERBELI atau TERMINUM produk ni x?? tadi lalu2 la kat blog ni... xsangka plak bila baca cite pasal benda nih, terus naik geli n rasa marah sangat..

cuba tengok ni...

dan ini..

untuk info yang lebih lanjut, sila baca di siniii... harap info nih dapat dikongsi bersama.. terima kasih kepada tuan punya blog, BRO ROZZAN yang prihatin... berhati2 lah dengan PRODUCT OF CHINA!!

2 comments:

izuan murat said...

Jahat sguh..jom boikot, jgn beli n jgn la tbeli..huhu.

kt petronas ayer keroh yg dkt ngan tol tu kn imah, ada jual mak cik melayu punye soya bean..dlm botol cm botol air mineral kecik tuh.sedaapp..

Tingin nk belaja rwat soya bean seniri..hmm nti la! hehe..

azimah said...

tu ah.. harap2 pasni akan aware la produk2 ni.. takut kan kalo benda xbaik ada dalam badan kite..

k.izu nih.. tahun bile plak sy nk g mka minum soya makcik tuh?? hehe.. nasib le time ngandung xtringin sgt minum soya nih.. kalo x sy soh k.izu pos soya makcik tu.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails