Wednesday, August 12, 2009

i'm back!!!

wahhh!!! da berhabuk le blog nih rupenye.. hehe.. 4 bulan x update.. akhirnya kami bertiga da selamat sampai umah las monday..

huhu.. pancitt beb kemas umah.. berhabuk gila.. kena mop n lap sumanya.. bajet aa kalo da lama tinggal... sampai ari ni xabis kemas la gi.. maklumla da ada baby ni kemas umah asyik terbantut je.. time dia tido xpe la.. kalo dah jaga tu, hmm melekat je.. hihi.. dah le sorang2 ops berdua je kat umah, nak kena timing betul2 baru leh wat keje.. huh mencabar jugak ada baby nih..

bukannye saje xnak balik umah awal.. pas pantang dlu mak soh stay lagi sebab masa tu xpandai nak mandikan baby.. maklumla lembik lagi.. seriau je.. bila kite da pandai mandikan baby abang plak asyik kena g kursus (bosan btul gomen ni hehe)..

pape pun, nanti la kite introduce my doter yang suke 'mengopek' nih ye.. hehe.. daa

1 comment:

HalfBlood Princess said...

welcome back dear! we missed u..cpt2 update, nk tgk bby yg kuat 'ngopek' tuh. ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails