Thursday, December 31, 2009

babai 2009 welcome 2010

wahh... hari ni dah 31st Dec la... sekejap je da abis tahun 2009.. slalunye time study dlu, memang suke sangat masa berlalu dengan cepat.. sebab nak abis study cepat, xmo amik exam dah.. but now, i'm really miss my old days, zaman kat uni dlu.. serius, zaman tu la paling heaven skali.. suke pegi kelas lambat walaupun bangun awal hehe.. suke dok main sms curi2 sambil mata dok tengok lecturer konon2 pay attention.. pastu kalo nak sembang tapi takut lecturer marah, pas pas ketas haha.. tulis segala maknenek.. time quiz jeling2 member sebelah, tu kes pop quiz la kan.. ohh noti sungguh.. kat bilik ske tengok dvd cite hantu tgh2 malam.. then takut nak g toilet.. mulala nak pegi toilet ramai2.. then tido ramai2.. esok bangun xde hape dah.. Iza Ayu korang le best ever roomate ku.. hehe.. bleh x kalo nak g amik degree lagi?? double degree.. ngade takk??

Alhamdulillah, tahun ni banyak jugakla benda best antaranya:
  • officially menjadi Mama Arissa in April
  • dapat tengok wayang, Transformers right after habis pantang.. teruk sungguh Mama kamu ni..
  • dapat masuk rumah sindri in November plus kitchen cabinet yang xcukup penuh lagi isinya.. adakah tahun baru nanti kena shopping pinggan mangkuk untuk tambah koleksi?? hehe..
  • laman kat luar rumah da bertukar wajah dari 'baby lalang' ke rumput kapet.. senang pas ni xyah nak kena mesin every two weeks kan?? hehe..
  • dapat g makan angin kat Melaka, Lumut n Langkawi.. story kat dalam draft lagi.. sowiii
  • dapat kekalkan rekod balik kampung at least 4 times per year.. haha tu rekod Abang tu..
  • Abang dapat Anugerah Cemerlang plus menang pertandingan KMK peringkat MINDEF.. i'm proud of you laling.. hee
  • tumpang gembira untuk Nadiya, Ainaa n kawan2 lain on their wedding.. dan Zolyn on her newborn baby, Aliana Batrisya
benda xbest plak:
  • xdapat ikut Abang pegi Slovenia, huhu.. time tu perot 7bulan, kang tetiba terberanak kat negara orang plak kan..
  • my luvly 6288 hp rosak, sedey betul.. then banyak contact no hilang. terpaksa pakai balik my 6610... bangggg.. tahun baru hp baru bley??
  • still menjadi 'penanam anggur' yang bertauliah.. hehe.. tah bile la aku ni nak keje...
  • still kena berpantang makan jambu, nangka, mangga n yang paling penting LAKSA! 4months to go.. huhu..
tu je ke?? hmm boring gak my life rupenye.. hehe.. ekceli ada lagi yang xingat.. nanti kalo ingat akanku update.. so apa azam tahun baru nanti?? nak kereta baru kah, hp barukah, pinggan mangkuk barukah or baby baru??? opss.. kena tunggu at least Arissa umor 2 tahun dlu.. hehe

k la.. gtg.. HAPPY NEW YEAR semua!!!


4 comments:

L@n@ said...

hepi new year sis.. free time sila silalah ke blog kite.. nice blog..



* i polo u.. nnt polo balas yer..tq

azimah said...

hepi new year juge.. hehe.. thanx.. i da folo u dah.. :)

adlinahusaini said...

boring apa life imah..ok pa..part ada umah sendiri la yg paling ku jeles sekali huhuuh..ntah bila la nak dapat umah sendiri ni..tunggu gred m48 la kot kehkehkeh..ish lama lagi tu... dok hegeh2 kt m41 lagi nehhh

azimah said...

ala ad.. ad lagi untung lakibini keje.. bleh wat share loan ape.. bleh dapat umah besar.. hehe.. lagipun, ad ada side bisnes kan? pandai sungguh mama aisy ni cari duit.. hehe

btw, better beli umah skarang coz umah makin lama makin naik harga.. tambah plak abg da berumur haha dia bajet ngam2 dia pencen loan umah setel =D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails