Thursday, January 7, 2010

mari kite serbu!

xhabih2 shopping.. hehe.. da masuk tahun baru ni udah2 le tu kan.. awal2 tahun ni belajar2 la simpan duit.. hmm..

tapi kan, me nak bagitau jugak untuk sapa2 yang xtau.. start hari ni sampai Ahad, SOGO ada wat clearence khas untuk SCard member je.. tergoda sehh.. ye lah last year, time preggy Arissa, me pergi 2 hari berturut-turut.. 1hari dengan my sister, esoknye dengan Abang plak haha.. borong baju baby.. tahun ni nak pergi jugak.. tapi Abang still xbagi green light lagi.. anyone yang free?? jom pegi sama-sama.. hehe..

ni me tepek the ads.. ni plak linknye.. jom kite..




2 comments:

HalfBlood Princess said...

uarghh jelesnyaa...hehe..hepi shopping ima! ;)

azimah said...

haha.. xtau lagi nak pegi ke tak.. en suami xbagi greenlight lagi ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails