Friday, February 12, 2010

padang Anfield

Abang bangga sebab rumput kapet da tumbuh dengan sihat bak padang ANFIELD.. perasan sungguh kan.. nanti la next entry me letak gambar 'the making' rumput kapet tu.. hehe

padang Anfield hehe

Arissa kat atas 'padang Anfield' Abah

saya geli la Mama...

4 comments:

Mrs. Ishamizu said...

Luasnya laman, untung uol! bley wat landskap cantik2 ni ima..;)haha pdg anfield, nmpknya pojie nk prektis main bola sng laar..;p

azimah said...

k.Izu,
camera trick je tu.. xde la luas mana pun.. hehe..

dok berangan le nih nk wat landskap.. kata je umah dekat dgn nursery.. xpegi2 tengok pokok bunga lagi pun.. hehe..

huhu.. xde maknanya a.Pojie nak prektis kat situ.. dia da jmpa geng n padang bola.. xlekat umah le ptg2 weeken

Adlina Husaini said...

luas ek laman imah, bila nak jak p umah ni.. hihih.. bestnya leh baring2 kat rumput karpet tu, cant wait to see da making of padang anfield :D

azimah said...

Ad,
meh la.. kot2 da sampai area Rawang tu, dtg je.. hehe.. tapi kena bagitau 3 4 jam awal tau.. kalo x, makan biskut cicah air teh je laa.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails