Thursday, February 4, 2010

sepupu baru...

hehe.. 2mggu lepas, MakCik (adik Abah yang last) dah selamat bersalin anak ke3.. baby boy.. bertambah lagi le sepupu me.. hehe.. gambar, xde.. tunngu la CNY ni la jumpa.. tu pun kalo jadi balik Kedah..

kakak dia (anak 2nd) sebaya dengan Danial.. confirm le geram kat adik dia kan.. Tok cakap memang xbleh tinggal baby sorang2.. silap2 hari bulan dia pegi ramas adik dia.. huhu.. ganas gak ek.. and.. Arissa ada 'uncle' yang muda dari dia.. haha.. tah besar2 nanti cakap bahasakan diri aku kau je kan.. ish ish ish.. xsopan tu..

btw, early March ni, InsyaAllah me akan dapat anak buah baru.. biras me la.. bukan my sister.. haha.. dia scan baru ni kata girl.. xtau la kan.. tunngu kuar dlu.. n few friends yang kawen last year pun akan bersalin berturut2 end of Feb/ awal March ni.. Ainaa, Min n Zawani..

so bagi bakal2 ibu ni, semoga dipermudahkan segala urusan ye.. memang saaakittt sangat time nak bersalin tu.. once baby da kuar, xde dah rasa sakit tu.. hehe..

1 comment:

azimah said...

pehal la hari ni.. mentang2 la da lama 'bercuti', eja tunggu pun salah.. haha.. teruk tul.. sila gelak beramai2.. =p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails