Thursday, March 11, 2010

bau baby...

i like!! hehe.. serius, xtipu.. dari dulu lagi.. zaman Mak dok jaga anak orang.. tiap2 hari memang wajib cium baby, tambah2 kalo dia baru bangun tido.. dia punya bau, semacam je.. hehe..

sekarang ni pun, bila dah ada anak sendiri.. start dari lepas lahir, saat misi letak baby atas badan, me cium Arissa berkali2.. memang wangi.. xdapat nak describe macam mana.. Abang pun kata camtu.. ;D bau wangi yang mana2 perfume xpenah ada lagi..

skarang kalo Arissa bangun tido pun, wajib cium dia, amik bau.. macam dah ketagih.. haha ketagih dengan bau baby.. tambah2 kalo cium blakang kepala dia tu.. kalo lepas dia main2 pun, wangi je peluh dia..

Abang jangan jeles tau. Abang pun ada sesuatu bau yang me sangat suke.. me pernah baca magazine mana tah, bau badan lelaki/suami dapat buat wanita bertenang~ macam theraphy session.. so kawan2, nanti bila suami balik keje, sila amik bau dia ye =p
.
.
.
.
.
.
.
tapi jangan le plak pegi amik bau atas tren/bus time balik keje tu.. mau pengsan dibuatnya.. haha.. happy lunch~

7 comments:

Adlina Husaini said...

bau machammmm sgt tp best kan..(bau baby leer, bukan bapak baby heheh)

Nieza Ishak said...

akak dah windu bau baby ...

sbb zulaikha dah bau machamm .. macam bau telur ..kihkihkih
kesian diaaa ... hihihi

azimah said...

Ad,
betui3x.. masham masham wangi haha

azimah said...

k.Nieza,
hehe.. rindu2 tu.. xlama le tu nak tambah lagi..
uiks~ bau telur? kuat makan telur kot.. hihi kesian dia

Mrs. Ishamizu said...

mmg best...akk ngan abg isham pon suka bau Iris..dulu Zahin pon sama..peluh2 masham pon bau wangii je..hehehe...hmm nmpknya dhbley tmbh sorg lg bby cpt2 la ima..;p

azimah said...

k.Izu,
kan, memang layan je bau baby nih.. hihi.. tambah lagi? erk~ memang teringin, ingat nak tggu umo Arissa 2 3 thn.. japg dia nyeles plak ;D

headbart said...

Especially bau pagi2 masa aku nak hantar Maryam gi umah Nenek.
Hadoi. MAsam bau peluh segala. Tapi bau dia macam chumel!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails