Saturday, March 13, 2010

penat...

lepas dinner tadi, clearkan pinggan mangkuk periuk dalam sinki.. lepas tu cuci dapur hasil percikan lauk pauk yang ditumis.. haa.. berpeluh tok sah cerita la, mengalahkan orang jogging ;D

penat gila.. skarang ni, baru selesai kemas baju bajan nak balik kampung esok err silap, pagi nanti.. baru 3 branak tu, kalo 4 5 branak, tah Subuh baru siap kemas haha..

mengada2 kan? haha padan muka sendiri. sapa suruh kemas barang2 last minute.. Arissa n Abang da lama sampai 'London'. sedap je tengok diorang..

tapi, mata tetiba xngantuk plak.. rasa cam nak skodeng blog orang.. maklumla, lepas ni balik Kedah seminggu.. so seminggu la xbukak blog n FB.. kalo my BIL yang study kat Lumut tu balik, bleh gak pinjam BBand dia.. kalau la kan...

so kawan2, happy holiday n selamat malam.. =p






HAPPY 11mos ARISSA BUSHUK!!!

2 comments:

Adlina Husaini said...

la apa susah imah..beli jer la ni tgh promo BB tuh. p mana pun boleh update blog =D

azimah said...

Ad,
orang keje gomen ada promo kan BB nih.. memang tringin nak ada BB tapi japg xterbayar plak stremyx ni.. hehe.. tunggu potong dlu la :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails