Tuesday, October 26, 2010

sakit kepala

minggu lepas, the whole week saya sakit kepala. tengah hari je mesti start sakit. tengok pc pun xbleh lama-lama. 15min max. kalo paksa gak, mesti meleleh air mata. baby xkasi chance Mama berfb ek. hehe. hari ni ok sket.  dah bleh berfb and main game Bubble island. harapnye minggu ni kesihatan saya n baby akan lebih baik.



p/s: i lebiu Abang sebab belikan pelam muda-yang xbrapa-masam. terbaik la dapat cicah dgn kuah rojak makbee. :D raya haji nanti, balik kampung nak makan pelam yang dipetik terus dari pokok. slurrrp tetiba meleleh plak air liur ni






8 comments:

Makbed said...

ade bluwek2 tak?

azimah fauzy said...

ada gak.. tp xserius sgt. hehe. tu yg makan xsedar diri tu.. tah2 bln depan timbang naik 2kilo dah haha

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

i sakit kepala kalau tido silap guna bantal..tp lately kalau letih pun senang aje nak sakit kepala. apa2 aje lah hormones ngandung ni..

azimah fauzy said...

MamaMiya:
hmm maybe sbb bantal jugak kan. bantal dah leper agaknya. haha.

yup hormon mengandung mmg unpredictable. tiap2 minggu brubah. hadapi je la sementara baby nak keluar kan :D

headbart said...

Kelakar kan... selalu nauseous, tapi makan tetap berjalan seperti biasa. Heheh!!!

Aku skrang pun still muntah.

Jgn pakai minyak kapak atau pape yg ada camphor. Toxic for babies. Pastu boleh crosses the placenta.

hasrul hassan said...

Salam ..
time macam ni kena banyak bersabar. :) Bukan mudah nak membawa anak ...

http://hasrulhassan.blogspot.com

azimah fauzy said...

Hana:
memang! bab makan xpernah nak kurang or bermasalah wpun tgh sakit. haha.

eh aku xtau plak pasal minyak cap kapak tu. tq for d info. aku pn dh lama xbeli sbb panas sgt. xtahan. selalu pakai balm serai je. hmm xpasti plak kandungan dia apa.

azimah fauzy said...

Hasrulhasan:
tq. yup. time ni la ibu ngandung merasa macam2 penyakit. insyaAllah setakat ni mampu lg bersabar.

tq again 4 visiting my blog ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails