Tuesday, January 18, 2011

finally, it's a...

ahaha.. sila jangan tertipu. last check up, baby xbagi kerjasama tunjukkan tuut dia. agak kecewa tau sebab baby active sangat. dok xdiam, tau la space luas lagi untuk dia berkuak lentang. hehe. so sekarang ni masih dok berteka-teki la baby boy or girl. jeles dgn Nadiya, k.Izu n Ainaa tau.

kalau xde pape hal, CNY nanti kami balik Kedah. ingat nak try scan kat klinik yang scan Arissa dulu. pandai doc tu godek-godek, terus nampak 'bunga' dia hehe. doc kat sini xpandai nak cari kot. dia pun muda lagi. tak expert lagi nak cari part tu :D

maybe betul cakap Nadiya, yang saya makan  banyak benda manis b4 check up. sebab tu baby active semacam. mana tak nya, pergi klinik lepas lunch. paham-paham je la kan.

harap-harap nanti baby tunjuk la dia punya. baru  semangat sket Mama nak shopping. hehe. xde la nak beli banyak pun. baju, mittens & booties, selimut etc. barut guna yang Arissa dulu je. bedung baby pun guna lampin je. xde beli yang fancy/ moden tu. time Arissa dulu  pun, dia kan nye nak bedung sangat pun. kalo bedung, muka da start merah, xlama pastu, tangan da terkeluar. then, baru dia sambung tido. comel. aa xsabarnye nak tunggu baby lahir!




4 comments:

ishamizu said...

hehehe suspen, suspen..tk pe nxt scan share k. ;)

Nadiya said...

Hehe...pesan kat baby awal2...jangan malu2.

Mama nya dah tak sabar nak shopping sakan nieh.

azimah fauzy said...

k.Izu,
gurau-gurau di siang hari.. :D saya lg saspen tau

azimah fauzy said...

Nadiya,
tu la, harap dia xmalu la nanti tayang kat aku. eh, aku xde menda sangat nak shopping pun. nak confirm kan blue or pink je. or else, kena beli kaler universal la nnti. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails