Monday, June 27, 2011

rekod peribadi

haha. tajuk tak bleh blah~ nothing much to say actually. just nak share yang saya berjaya mandikan Faiq seawal hari yang ke-45. tahniah untuk diri sendiri sebab berjaya mandikan Faiq sampai sekarang. hehe. *clapclap* untuk diri sendiri. dulu time Arissa, nak dekat umur dia 2 bulan baru berani, gara-gara seriau punya pasal.

rasa bangga dengan sesetengah parents yang berani mandikan baby seawal minggu pertama. tambah-tambah kalau anak 1st yang memang zero knowledge how to handle small (+ lembik) baby. harap-harap anak yang seterusnya lepas ni, saya dah berani mandikan baby wpun tengah berpantang.



ps: currently, En. suami dah selamat sampai KK, Sabah. missing you already dear. can't wait to see you this coming Thursday!


7 comments:

Makbed said...

akak dah mandikan baby semalam... di usia 5 hari. yeeyy!!!!

ishamizu said...

wow!
akk haritu br berani mndikan Zafri hr ke 40 tp dh ank ke3. :D

NoEn said...

tahniah....
aku mandikan alya dulu selepas 2minggu dia lahir..hehe

azimah fauzy said...

k.Liza: wah, beraninya. tp Najwan besar kan. sedap je pegang hehe

azimah fauzy said...

k.Izu: day40 tu baby pun dah tegap sket, br berani kan ;D xpe, baby no 4 nanti mesti makin awal~ hehe

azimah fauzy said...

Nurin: tahniah jugak~ wah, ko dah kuat ek minggu ke 2 tu, dah la bersalin normal kan? aku mggu ke2 org dtg mengurut kt umah. bz uruskan diri sendiri je haha

NoEn said...

haha..bukan tiap kali mandi pun..klo mak aku xde br aku mndikan..bila dh balik cni br aku mandikn sepenuhnya...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails