Monday, August 1, 2011

kegembiraan 3 kali ganda!

Hari ini:
alhamdulillah, kita dapat bertemu Ramadhan lagi~ selamat menjalani ibadah puasa! insyaAllah, breastfeeding diteruskan untuk hero yang sorang tu =) harap-harap susu cukup untuk seharian berpuasa n Mama pun tak pancit hehe. kalau tak, memang kena cari milk booster yang best.

Semalam:
around 11.30pm, Faiq dah berjaya memusingkan diri untuk meniarap. selama ni dok mengiring je. punya la Mama dia excited sampai terlupa nak amik gambar, huh. yang tak acinya, Faiq tunjuk talent kat Tok dulu. pandai ye~ yang kelakarnya, badan nak meniarap, tapi mulut bising dok bebel apa tah. sampai merah muka, punya gigih usaha nak pusing =)

Kelmarin: 
Faiq dah pandai gelak mengekek bila Mama n Abah agah dia. saja nak tunjuk time Abah balik sini ye. nampak sangat dia suka perhatian, suka orang tengok n belek-belek dia. eye contact pun dah ada, asyik senyum manjang bila orang tengok dia.



tidur penuh style




note: selamat berbuka puasa~ harap-harap nafsu membeli dapat dikurangkan bila kat bazar nanti ;D

6 comments:

NoEn said...

selamat berpuasa...

Nieza Ishak said...

salam ramadhan & selamat berpuasa ;)

ishamizu said...

Wah Cpt nya faiq meniarap!;)

azimah fauzy said...

Nurin:
selamat berpuasa!

azimah fauzy said...

k.Nieza:
selamat berpuasa jg!

azimah fauzy said...

k.Izu:
hehe dia pun selama ni memang suka mengiring dah~ tu agaknye sng je meniarap, tu pun, kdg2 tangan tekepit bwh badan ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails