Tuesday, December 20, 2011

my milk booster

baru jumpa!
adeh, lambat benar. hehe. semalam baru try makan time breakfast, alhamdulillah, malam je dah terasa engorged n beketul2. dah lama xrasa camni tau.. tu yang overexcited tu.

mari kita share apa yang saya makan...

instant oatmeal Quaker oat

+

pisang Berangan (Cavendish)

+

susu Ducth Lady

+

kismis Sun-Maid

hasilnya sangat sedap! lemak susu, ditambah dengan manis pisang dan kismis. mmmm.. sedar-sedar je dah habis semangkuk. dulu kan, saya 'takut' nak makan oat sebab telah dimomokkan dengan cerita yang oat tu hanya untuk orang sakit je. haha naive betul kan. dan tak dinafikan durian juga one of my milk booster. *tetiba* haha.

#all pics googled/wiki




p/s: counting down. few hours to go  ;D

2 comments:

Adlina Husaini said...

bestnya dapat BF ^_^

azimah fauzy said...

insyaAllah adik Aisy nanti dpt la merasa ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails