Thursday, February 12, 2009

poor lil danial


maghrib tadi dpt sms from my sister his son, danial kna masuk HKL sebab batuk teruk.. asalnye dorang da g check kat klinik je.. but then doc situ soh g refer HKL coz dia bernafas cam ada bunyi sket..

danial kat HKL

so malam nih my sister tdo kat spital le sbab esok doc nak wat cek up lagi.. if danial da ok petang esok da bleh balik umah.. doc tahan sbb risau mana la tau ada jangkitan kat paru2 dia kan.. ye la budak kecik baru 7 bulan.. mana la reti nak cakap sakit kat mana...

tangan danial.. sakitnye...

get well soon... muahhh

2 comments:

izuan murat said...

Hi imah, awat xbgtau ada blog?
Nway,salu2la update yek! Also
Get well soon lil danial cutie!:)

azimah said...

br je nk blajar gune.. hehe.. sonok sgt baca org punye.. org da sampai bulan, sy br nk stat.. terkedek2 lagi ni.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails