Monday, December 21, 2009

Happy 2nd Annivesary... to us

alhamdulillah.. hari ni genap 2 tahun usia perkahwinan kami... dalam masa 2 tahun ni, i'm having a wonderful life with a great husband.. thank you Abang for choosing me to be your soulmate.. semoga perkahwinan kita berkekalan hingga ke ahir hayat.. i love you so much dear..

so what's d plan for today?? maybe pegi makan2 je malam ni.. bercuti, makan angin? dah wat in advance hari tu.. kat Langkawi.. hehe.. tapi last nite.. at 12am sharp, as usual, my reminder berbunyi.. (i memang RATU reminder, tanya la my x-roomate time kat UIA dlu, phone bunyi memanjang.. haha.. orang pelupa like me memang suka dengan phone reminder). so, apa yang terjadi, Abang selamba je cakap, 'hepi annivesary sayang..' aww so sweeet.. dia ingat rupanya.. hehe.. whats happened rite after that, xpayah cerita la kan.. MARRIEDsx punye cerita.. haha.. jangan pk yang bukan2 ye.. kami berborak pasal crita lama, how we met, how we fell in love bla bla bla.. sambil layan Arissa yang tetiba cerah biji mata nak ajak main sambil layan nightline.. thats what happened.. haha (gelak jahat).. percaya x?? btw thanx a lot to Nadiya.. bcoz she's a part of our life n love story.. the story?? later la..

xlupa juga, i nak wish Happy Annivesary to K.izu and Zolyn.. bleh wat kenduri besar2 ni sambut annivesary sama2 kan.. hehe..


the moment, ciuman seorang suami.. hehe..


4 comments:

HalfBlood Princess said...

oo awal sket eh date dpd kami..nway, tq, tq...:D happy best 2nd anniversary to u both as well...smg bahagia sll hga ke syurga, Amin.:)

ash_honeyz said...

Wah~!! bangga! Bangga! Hnnsshh!! Hnnsshh! (idong kembang). wakakak!
Ehem...patutla aku tersedak2 masa tido mlm smlm..ko nye keje la rupenye..hehe

Anyways, Happy 2 years Anniversary!! Dah 2 tahun dah yek korg kawen. Aku setahun pon tak sampai lagi...

azimah said...

k.Izu~ tima kaceh..awal date nye je.. hihi.. kalo ikut tahun, k.Izu lagi awal kan?

azimah said...

Nadiya~ haha.. sori ah wat ko tersedak.. mesti best kalo tetiba aku muncul dalam mimpi ko kan..

aku kan gatal lebih, tu yang nak dekat 2 tahun dah tu.. kalo aku xgatal, mesti sama tahun ngan ko kan.. ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails