Friday, August 28, 2009

khas buat K.Suzi!!

special entry nih khas buat K.Suzi .. nak tau kenapa?? jeng jeng jeng.. haha..




1st of all.. hepi belated birthday! sori ye kak.. bape kali da g jenguk 'umah' akak.. asyik terlupa je nak wish.. semoga dimurahkan rezeki & berbahgia selalu!! hehe..


ok.. back 2 d point.. sebenarnya saya nak ucapkan TERIMA KASIH sangat2 sbb letak resipi 2yang menarik n buatkan saya excited nak cuba.. ekceli sy ni kannye pandai masak pun.. da kawen baru le sibuk2 nak belajar masak.. btw, sepanjang bulan puasa ni, sy da try 2 resipi, Ayam Lada Hitam dan Puding Roti Marble.. gambar?? hehe.. xnak la letak.. xcanthekk pun.. tetambah ayam lada hitam tu.. bogel je, xde hiasan.. ada yg basic je.. lenkali kalo da cantik, sy letak la.. :D

ok laa.. selamat berpuasa! xsabar nak cuba try test resipi lain plak.. :D

4 comments:

HalfBlood Princess said...

Ima, Share la resepi ayam lada hitam tu..akk nk cuba nti.:)

Jgn lupe cuba resepi lasagna..heheh.

Suzi said...

salam azimah,terima kasih...terhaeu akak. Akak pun baru belajar masak gak...kita sama belajar dan kongsi ilmu...

azimah said...

okeh.. nanti sy try wat lasagna gak.. tengok bahan2 pun da bunyi2 perut ni.. hehe

btw, resipi tu saya da letak dah.. selamat mencuba :D..

azimah said...

*K.Suzi*

hehe.. betul kak.. serius cakap. sy mmg xminat masak2 ni.. slalu masak yang senang2 je..lps sy skodeng blog akak baru la tringin nak masak resipi yang best2.. tq again ye..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails