Tuesday, June 22, 2010

musang di ASTRO?

percaya tak ada musang baru terlepas dekat ASTRO tu?
dok berkeliaran mengganggu pandangan
percayalah kerana ianya benar!
ini bukan sembarangan musang tau.
special punya


yo la tu. 
percaya je la Pn Azimah nak mengarut di siang hari.
haha

 
ok serious serious
kalo xsalah saya la kan,
Jumaat/Khamis lepas (maybe earlier haha, saya je yang xperasan) 
dah start ada channel baru kat ASTRO
channel FOX 710
ye itulah musang yang sebenarnya


tak pasti itu hanya promo channel (ala-ala Home&Health, xlama lepas tu kena bayar)
ataupun memang pakej dalam STARWORLD
xdapat dipastikan (ye la, sebab x'study' abis lagi hehe)


apa pun
ok jugak la channel ni
NCIS, Bones, Smallville, Copdan banyak lagi
pendek kata semua cerita bersiri
ye, bertambah le orang melekat depan tv nanti


2 comments:

Adlina Husaini said...

owh perasan jugak cik fox tu
tu la..takkan le nak bagi free
confirm lepas ni kena bayaq jugak
la ni semuanya $$$ hihih

azimah said...

ak ah Ad. tu la pasalnye. sikit punya promo. last2 siaran berbayar hehe.
teringat lagi dlu ada channel KIRANA. layan je mcm2 filem kat situ. tetiba jadi berbayar plak. hangin je.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails