Tuesday, June 15, 2010

selfishnya awak ni!


agak kasar tajuk entry kali ni kan
bukannya saya mengutuk siapa-siapa tau
saya mengutuk diri sendiri ni


saya tau saya dah agak selfish akhir-akhir ni
lawat blog orang, tapi xtinggalkan komen
sorry ye
jangan marah saya tau
kadang-kadang sebab dah lama tak berblog, bila ada peluang
saya ni dok sibuk 'study' blog orang :D
sampaikan terlupa nak tinggalkan komen
kadang-kadang otak blank, xtau nak komen apa hehe
jangan terasa ye awak awak semua


satu lagi
saya suka lawat blog orang
tapi tak tinggalkan jejak
ni kes silent reader le ni hehe
bukannya apa
cheq malu nak introduce diri
hehe gatai sungguh
ops! jangan risau
saya tak buat onar kat blog orang
cuma singgah untuk membaca celoteh tuan punya blog
insyaAllah sampai masa saya tunjukkan diri yang sebenar
hehe mengada-ngada sungguh


ok selamat malam semua











4 comments:

skylarkz05 said...

makmah. tu..sile g jenguk blog mak aku ye. hehehe.

http://allthatbling.blogspot.com

keskeskes

azimah said...

uiks mak ko pun dah ada blog sendiri ke?
bagus2. insyaAllah sampai le nanti aku ke sana ;D

Mrs. Ishamizu said...

hmm tk pyh la nk segan tgl jejak kt blog akk tu..blog akk tu bkn nya rmi pengunjung..kui2..sedey la plak..:D

azimah fauzy said...

ala k.Izu ni.. bnyk org tinggalkan komen maknanya ramai peminat le tu kan. hehe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails