Thursday, June 16, 2011

new family member

alhamdulillah, syukur ke hadrat Illahi, kami sekeluarga telah menyambut orang baru pada May lepas. semuanya berlaku begitu pantas, selepas beberapa kali push, baby dah berada dalam dakapan ;D terima kasih  ya Allah kerana telah memudahkan segala urusan.

introducing our little hero,


NAME: MUHAMMAD FAIQ NAFIS B. MOHD FAUZY
D.O.B: 3rd MAY 2011 @ 5.03am
P.O.B: HSB
WEIGHT: 2.79kg
LENGHT: 52cm



mode: masih meng'adjust'kan diri dengan 2 anak. tak menang tangan dibuatnya. hehe. but i loike coz dah ada sepasang, which means boleh 'perut kosong' for at least 3 years insyaAllah.


ps: nama je ada BB. konon nak update selalu la. hampeh je. haha

8 comments:

NoEn said...

comeynya faiq..yeke tunggu atleast 3thn???hehehe

Nadiya Abdul Halim said...

kalau laki ko cont master ko beranak sana laks..xyah tnggu 3 thn...huhu

ishamizu said...

Comeynya Faiq! geng Zafri ni, kn? best kan dh ada sepasang Ima..lega rasa..hihi..akk pon nk rest lama la..hihi klu diizinkan-Nya lah. :)

Wah ada BB tuu..update la sll! but phm..bila 'hbag' dh btmbh mmg tk mng tgn dibuatnya..klu bley nk main ngan bb je kn! tp keje umah, masak, layan kakak2 bb kita kene buat jg. hihi

azimah fauzy said...

Nurin: tenkiu.. insyaAllah weh doakan aku.. mmg kna 3thn kot, bila selang 2 tahun, rs jeles tu ada lg, penat aku dibuatnya haha

azimah fauzy said...

Nadiya: we'll see about that.. haha.. KALAU la dpt kan.. xde kata putus lagi ni..

azimah fauzy said...

k.Izu: huhu mmg. ni baru 2. terasa gak malas nak wat keje umah. dok belek anak je haha. sama2 le kite merancang next baby ye~ hehe

headbart said...

haaaa.... ayat 'perut kosong' memang tak boleh blah hokay...
Ngehehe!!!

Good luck la dalam memastikan perut ko kosong... hahah!

azimah fauzy said...

hana: sokong la aku weh.. haha.. kalo ko x jangkitkan 'isi' kt aku, confirm aku kosong punye lah. ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails