Thursday, April 1, 2010

dah muncul dah...

semalam raba gusi Arissa..
terasa bonjol kat belah depan..
hmm maybe esok baru nampak..

then hari ni, time dia sengih-sengih
sah! memang dah muncul dah
yay! gigi Arissa da nampak
Mama dia ni over excited sungguh

haha maklumlah, balik kampung ari tu semua dok tanya pasal gigi dia
haa sekarang lihatlah..
gigi Arissa da muncul, 1 puntung sebelah kanan
gambar tak dapat nak snap
kedekut betul nak tayang gigi dia..

tak pe tak pe...
akan Mama usahakan


selamat malam semua =)

8 comments:

Mrs. Ishamizu said...

tahniah..tnt lg comel Arissa dgn gg nya tu..:)

Adlina Husaini said...

imah, dia suka gigit tak? aisy suka ambik jari add gigit2..sakit wehhh kena gigi dia

headbart said...

Finally!!!
Maryam masih belum keluar.
Dari umur 5 months, everytime down with fever Doc asyik kate dia teething, nak keluar gigi.
Harapan palsu.

Arissa gigit tak mase BF?
Pasnih sedap la kunyah-kunyah.

azimah said...

k.Izu,
trimas.. hehe

azimah said...

Ad,
ye ke Aisy suke gigit jari Ad? hehe comel je.. teether dah xbest kot. Arissa ada la jugak gigit jari, tu pun kalo kite hulur la.. ;D

azimah said...

Hana,
sama la.. dlu pun kalo suhu badan Arissa naik sket, sume asyik bagi 'harapan palsu' tu la.. hampeh je

time netek confem la dia gigit.. kalo aku 'hepp' dia, dia xbuat la.. kadang tu pas dia gigit mesti aku cek nip aku.. haha mana la tau putus ke.. dasyat x imaginasi aku.. haha

headbart said...

Siap sampai cek tuh! Paranaoia sudah ko nih! heheh!
Ko agak sdare ko yg 'pandai' th faham tak maksud paranoia?

azimah said...

ye la.. kena la cek. gigi dia tajam le.. risau gak aku.. xputus pun,koyak ke.. hee

xtau le aku dia faham ke tak.. konon BI da exempted.. speaking memanjang.. haha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails